Totaal diensten voor Houtcomposiet

Waarom houtcomposiet?

Houtcomposiet wordt geproduceerd uit 55% hardhout (houtpoeder) en 35% plasticpoeder (HDPE). Resterend 10% bestaat uit andere additieven die zorgen voor extra duurzaamheid van het product. Het resultaat is een hoog kwaliteit product met een authentieke uitstraling. Houtcomposiet heeft een scala aan voordelen: antislip, vlekbestendig, onderhoudsarm, splintervrij, UV- en verweringsstabiel, milieuvriendelijk, dimensionaal stabiel, lage CO2-footprint, recyclebaar, duurzaam, lange levensduur, rot niet en ongevoelig voor schimmel, eenvoudige montage, lage milieubelasting, waterbestendig, sterk, lichtgewicht

Wij gebruiken uitsluitend A-merk houtcomposieten. GreenWood™ composieten hebben een bijzonder hoge kwaliteit. Met ruim 20 jaar ervaring in het produceren van composieten hebben GreenWood™ composieten hun kwaliteit al bewezen. Dit product wordt beschouwd als het beste van twee werelden: net als plastic is het praktisch onderhoudsvrij, en toch heeft het nog steeds de natuurlijke schoonheid en charme van traditionele houtproducten!

Voor meer informatie of advies op maat neem contact met ons op 036-20 30 840 of stuur email naar info@totaalhoutcomposiet.nl

Planfondbekleding

WPC plafondbekleding worden gezien als innovatief systeemplafond, omdat ze een echte houtlook geven en ook het uiterlijk van elk gebouw sterk verbeteren. Houtcomposiet plafondbekleding zijn in verschillende kleuren beschikbaar.

Gevelbekleding

Hoogwaardig houtcomposiet planken speciaal voor de gevel. Deze gevelbekleding geeft een stijlvolle look aan de wand en of gevel van het pand. Gevelbekleding van houtcomposiet heeft verschillende voordelen. Het is waterbestendig, kleurvast, rot niet, splintert niet, het is bestendig tegen elke weersomstandigheid, onderhoudsarm en het blijft er lang nieuw uitzien.

Wandbekleding

Een goede keuze voor wanddecoratie en gevelbekleding. Verschillende soorten en kleuren geven een mooie uitstraling terwijl er vrijwel geen onderhoud nodig is.

Vlonderplanken

Met een absoluut houtgevoel en uitstekende duurzaamheid zijn vlonderplanken een ideale optie voor vloeren. U krijgt de look en het gevoel van hout, zonder zorgen.

Schutting

De schuttingen van duurzame houtcomposiet zijn revolutionair systeem dat schoonheid en kracht samenbrengt. De combinatie van houtcomposiet en aluminium zorgt voor een bijzonder uitstraling in uw tuin.

Buitenbank en Bloembak

Buitenbanken en bloembakken van houtcomposiet zijn geweldige complementaire producten voor buiten, die schoonheid, vochtbestendigheid en een lange levensduur samenbrengen.

Ontwerpen

Wanneer u kiest voor Totaal Wood Composiet, wij zullen in overleg met u het project volledig op maat ontwerpen. We nemen u mee door het ontwerpproces van het project en nemen we voldoende tijd om uw wenselijk goed in kaart te brengen. Zo heeft u genoeg tijd om samen met onze consulent alle belangrijke details van het project door te nemen.